Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is hot en supergezond. Jumpen is het springen op trampolines met allerlei coole moves, alleen of samen met een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jumpsquare heeft een groot trampoline park en biedt een grote freestyle area (aaneengeschakelde trampolines) en powertrampolines (durf jij het aan?). Ook vindt je bij ons een grote BigAirBag om in te vallen en de hoogste 'walk on-wall' van Europa (hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven?). Naast een slackline (balanceren op een gespannen lijn) kun jij je ook uitleven op de monkeybar en het gevecht aangaan op de battlebeam (wie gaat er winnen?).

Bekijk alle ACTIVITEITEN

high-performance-5.jpg

Jumpen is bij Jumpsquare in Nijmegen dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt iedereen aan, van jong tot oud, en het is hartstikke goed voor je conditie.

In ons park van ruim 2.500 m2 draait alles om jumpen, stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma.

Een sportief uur

Een Jumpsessie duurt één uur. Elk half uur start een nieuwe sessie van één uur. Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Prijzen.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Nieuws van Jumpsquare Nijmegen in je mailbox?


Volg ons: