Jumpsquare Nijmegen:
2500m2 sport, fun
& gezelligheid!

elke dag geopend!

reserveer hier je jumpsessie

Fun en sport: het ultieme uitje

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare. Met ruim 2.500 m 2 aan Indoor Trampolines. Het park biedt oa: Freestyle Area, High Performance Area, Big Airbag, Walk-on Wall, Basketbal Area en Foampit met Slackline! Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar (voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar is er MiniJump: klik hier). Jumpsquare voorziet naast de Jump Area in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers. Kom langs bij Jumpsquare in Nijmegen en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype.

Reviews

"Als je er een keer bent geweest, dan weet je wat je al die tijd hebt gemist!" Pleun Buijs      
"Helemaal top!!! Alles is echt goed geregeld." Marlies Dahm      
"Leuke variaties in trampolines en hele vriendelijke Jumpmasters die gave stunts deden" Geralda      
"Onze dochter heeft hier een supertof verjaardagsfeestje gehad" Danielle Helms      
"Veel gevarieerde jump-mogelijkheden in een fantastische hal met lekkere muziek, en zeer behulpzame en tipgevende medewerkers." Marcel      

Lees meer reviews

klok.svg

Elke dag
geopend!

sokkken.svg

Vanaf € 7,99 inclusief sokken

(die je mag houden)

parkeren.svg

Gratis parkeren

wifi.svg

Gratis wifi

Voor recreanten en adrenalinejunks

Bij Jumpsquare leef je je uit in diverse activiteiten. Jumpen is voor iedereen (vanaf 7 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wil gaan voelen. Jumpsquare biedt voor alle niveaus verschillende faciliteiten. Wat te denken van de Fun Area, High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area, Big AirBag, Foampit met Slackline? Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines! Als je reserveert betaal je voor de gehele Jumparea en mag je overal gebruik van maken.

Privéles of met een groep? Een Jump-Master huur je in voor €65 per uur (max. 14 personen). Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar nijmegen@jumpsquare.nl

Wat is er allemaal te doen?

jumper-jv-06-png.png
jsq-fotos-website-030619-clubjumping-2.png

Club Jumping

Elke vrijdag van 19.00 – 22.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats. De bar, maar ook de keuken zijn open tot 22.00 uur.

  Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) voor maar €19,99

Reserveer je jumpsessie

jumper-jg-27-png.png

Mini Jump

Nu speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras. 

Reserveer nu jullie MiniJump-sessie van 60 minuten voor maar €9,99 inclusief sokken.

Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje? Boek dan nu een Mini Jump Party. Arrangementen verkrijgbaar vanaf €11,99 per kind. Kijk bij MiniJump arrangementen voor meer info. 

 Reserveer je MiniJump-sessie

Geef een cadeaubon!

Op zoek naar een origineel en sportief cadeau? Geef iemand dan een super gave cadeaubon voor een Jumpsessie (regulier of Mini-jump)! 

cadeaubon bestellen

giftcard.png
jsq-fotos-website30619-horeca-1.png
restaurant.svg

Horeca van hoge kwaliteit

Jumpsquare is meer dan trampolines alleen. Ga je niet springen dan kun je uiteraard gratis naar binnen en heerlijk genieten in onze uitstekende horecagelegenheid. Je vindt er verse, rijk-belegde broodjes, tosti's, panini's en heerlijke verse bonenkoffie of verse muntthee.Uiteraard voorziet de keuken ook in friet, diverse snacks en alles voor bij de borrel. Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan bier, wijn, fris- en sportdranken. Vanaf het gezellige terras kun je de gehele Jump-Area overzien en genieten van de goede muziek.

Let op:

- Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is NIET toegestaan.

- Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Nieuws van Jumpsquare Nijmegen in je mailbox?


Volg ons: