Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Onze rol in de regio

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Jumpsquare Nijmegen een belangrijk speerpunt binnen de bedrijfsvoering. Met onze vestiging willen we niet alleen bijdragen aan een hippe jumpcultuur en community, maar ook de regio meer in beweging krijgen.

Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. De trend is dat jongeren steeds minder bewegen en meer stilzitten. Wij willen proberen om meer mensen aan het sporten te krijgen in een sociale omgeving.

Jumpen is het springen op trampolines. Dit kan iedereen doen, van een beginner tot een gevorderde jumpmaster. Met onze grote trampolinehal met meerdere area's dagen we iedereen uit om lekker te gaan bewegen en je conditie op peil te houden.

Naast de reguliere openingsmomenten van Jumpsquare Nijmegen bieden wij ruimte voor maatschappelijke projecten rondom sport en bewegen. Zo kunnen scholen of andere initiatieven kennismaken met jumpen om meer bewegen onder jongeren te stimuleren.

Ook steunen wij een aantal goede doelen in de regio zoals de Business Breakfastclub Nijmegen, waar we ontbijten met een missie voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen. 

Daarnaast zijn we bezig om een project op te zetten in samenwerking met stichting Droomwens, die wensen van ernstig zieke kinderen invult.

Als Jumpsquare Nijmegen zorgen we dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen ook binnen onze eigen organisatie en medewerkers integreren. Daarom werken wij samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. 

Nieuws van Jumpsquare Nijmegen in je mailbox?


Volg ons: