Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is een fysieke activiteit met sport- en spelelementen. Jumpsquare brengt Jumpen naar een hoger niveau. Bij Jumpsquare leer je het Jumpen onder begeleiding van onze Jumpmasters, dit zijn professionele Jumpers, allen ervaren Jumpers met oog voor veiligheid. Zij letten te alle tijden op deze veiligheid en door hun ervaring en skills helpen zij je nog hoger springen of vettere moves te maken. Oefen je eigen skills op de Fun Area, kijk hoe hoog je kan springen op onze MaxAir trampolines en vind je balans op de Slackline boven de Foampit. Je krijgt speciale Jumpsquare anti-slip sokken en je bent verplicht deze te dragen, evenals dat het vereist is de aanwijzingen van onze Jumpmasters op te volgen.

In onze parken, allen groter dan >2000 m2, draait alles om bewegen, leren en lef. Je kunt kiezen voor een Jumpsessie van 30, 60, 90 of 120 minuten.

Bekijk alle ACTIVITEITEN

high-performance-5.jpg

Jumpen is bij Jumpsquare in Nijmegen dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt iedereen aan, van jong tot oud, en het is hartstikke goed voor je conditie.

In ons park van ruim 2.500 m2 draait alles om jumpen, stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt. 

Een sportief UITJE

Een Jumpsessie is er vanaf een half uur. In totaal kunnen er vier aaneengesloten sessies worden geboekt. Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Prijzen.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Nieuws van Jumpsquare Nijmegen in je mailbox?


Volg ons: