Jumpsquare Nijmegen reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 980 beoordelingen
Review plaatsen

Leuk, maar erg warm!

09 mei 2018

Geweldig middag gehad

We hebben lekker rond gesprongen, en ook gebasketbald zeer leuk.
09 mei 2018

SUPER GAAF!!!!

Toen ik binnenkwam dacht ik al, WOW wat is dit gaaf!!! Ik heb zoveel lol gehad en ik vind het leuk dat jullie trampolines hebben waarop je ook kunt sporten, zoals trefbal en basketbal. Het is fijn dat er jumpmasters bij zijn. Wat ik ook heel cool vind, is die airbag! Ik wil er heel graag nog een keer toe!!!!!!!
09 mei 2018

SUPER VET: IK WIL NOG EEN KEER!!!

Ik vind het een kei leuk spring park mede door de leuke jumpmasters en dat er veel te doen is, je hebt namelijk veel verschillende trampolines.
09 mei 2018

Te leuk voor woorden!

Meer uitgebreid dan Bounze, professionele trampolines, leuke airbag en blokken. Super! Ik ben 14 en was met mijn neef van 17, allebei vonden we het geweldig. Ik kom zeker nog terug.
09 mei 2018

Fantastisch!

Afgelopen maandag zijn wij voor het eerst geweest. We vonden het geweldig ! Het is groot er zijn erg veel dingen om te doen , fijne begeleiding. Goede uitleg. Schoon, ruime zit gelegenheid voor ouders en lekkere koffie . En vandaag komen we weer :-)
09 mei 2018

Super fantastische trampolines en heel veel uitdagende variatie!

En dit onder begeleiding van de beste Jumpmaster!!
08 mei 2018

Goed maar had iets meer verwacht

Het was heel leuk en de hulp was goed
08 mei 2018

Leuk, Cool en SUPER Leerzaam!

Ik had voor mezelf een doel bedacht: een achteruit salto kunnen.. Dit heb ik met hulp van de super aardige jumpmasters in 1 uur geleerd!! Ik was echt mega trots!! Tjerk, 12 jaar
08 mei 2018

waanzinnig

veel keuze qua trampolines en ook veel mogelijkheden om ergens op,tegenaan of erover te springen. Vond t erg goed dat de jumpmaster naar iedereen toe ging met ideeën en tips. leuke middag gehad.
08 mei 2018

Superleuke masterclass gehad en veel geleerd van de jumpmasters!

Mijn neefje had geluk, het was rustig. Daarom kreeg hij een extra leuke masterclass want beide jumpmasters gaven hem tips om de coolste tricks te doen. De rest van het personeel was ook erg aardig en behulpzaam!
08 mei 2018

Lekker overzichtelijk

Ook leuk voor de toeschouwers, het hele veld is goed te overzien. Lekker ruim, veel mogelijkheden. Geweldig!
07 mei 2018

FUN!

toen we binnenkwamen was het al gelijk alle mogelijkheden bekijken en wouden al gelijk beginnen. ook de service daar was goed! we hebben het heel erg naar onze zin gehad en komen zeker terug.
07 mei 2018

Super leuk!

07 mei 2018

Veel variatie en heel erg ruim.

Als je binnen komt lopen is het meteen al heel erg groot en ook op de vloer heb je alle ruimte en vrijheid. Er zijn veel verschillende dingen te doen en je kunt je er makkelijk een uur vermaken! Erg genoten!
07 mei 2018

Super leuk om naartoe te gaan.

Super leuk voor de kinderen. Er is altijd een jumpmaster aanwezig die de kinderen helpen met hun trucs. Zijn er nu al een paar keer geweest en de jongens zijn er dol op.
06 mei 2018

nette en schone locatie

06 mei 2018

Het was superleuk en gezellig.

06 mei 2018

Wat hebben mijn kinderen het leuk gevonden, een uur is echt te kort om de backflip onder de knie te krijgen!

Goede service, goed concept, sfeervolle inrichting, fijne WiFi, duidelijke regels en dat alles inclusief gratis sokken!
05 mei 2018

Super voor de kinderen

De kinderen (11 en 13) hebben zich super vermaakt. Vonden het helemaal geweldig
05 mei 2018

Ik vind het een super tof trampoline park

Ik vind het een leuk trampoline park want de trampolines zijn erg goed en de schuimbakken zijn fijn maar de supertramps en de airbag ben ik het meest want die vind ik het leukst ik doe zelf ook aan trampoline springen dus zijn de supertramps erg chill Gr. Darya
05 mei 2018

De allerleukste springer haring ooit.

Jumpsquare ziet er heel netjes uit. Er zijn veel verschillende trampolines en daarnaast is er een schuimblokkenbak en een luchtkussen. De Supertramp en het luchtkussen waren favoriet bij mijn jongens. Je kunt er als ouder rustig zitten en de muziek staat niet te hard.
05 mei 2018

Een leuk Trampolinepark vol vermaak

Er zijn gewone trampolines waar je op kan springen, maar er is ook een airbag, foampit en een trefbalveld.dit maakt dat je je niet kan vervelen in jumpsquare.
05 mei 2018

In een woord geweldig.. .kids kunnen op en top genieten en hun energie kwijt!!

Mooi, schoon en vooral ook veilig springen op vele manieren en extra stunt mogelijkheden. Kinderen kunnen van jong tot zeker ook in hun heerlijke puberteit de energie kwijt. Juist die pubers lekker de stress uit stuiteren om daarna met een ontspannenpositieve energie door te gaan. De jongeren kinderen heerlijk en veilig springen tot de mooie rode zweet hoofdjes ontstaan en voldaan en blij weer naar huis gaan. Prachtige locatie, goede en klantvriendelijk personeel.
05 mei 2018

Super leuke activiteit! Heel actief en gezellig!

Ik heb het heel leuk gehad met het springen kijk er met plezier op terug!
05 mei 2018

Erg leuk en veek verschillende dingen te doen

begeleiding was zelf vooral mee aan het springen en hield trampolines voor anderen bezeg. verder erg leuk en veel leuke situaties. wel jammer dat er maar een lange baan is en dat deze toch nog best kort is. ook is die vering in het begin erg wennen
05 mei 2018

SUPER LEUK! Alleen wel een beetje te warm binnen.

Ik heb het altijd zeer naar mijn zin bij jumpsquare. Ik ga vaak samen met mijn turn vriendin daar oefenen. Wat we allebei wel merken is dat het al snel te warm wordt binnen door onder andere ook veel zweet. Dat is het enige min puntje aan jumpsquare volgens ons.
05 mei 2018

Super leuk!

Kids vinden het leuk en veel uitdaging. Vind het zelf ook super leuk!
05 mei 2018

Super!

Mooie ruimte, ruim opgezet en een fijn deel waar je als begeleider kunt zitten onder het genot van een drankje. We komen zeker nog vaker terug!
05 mei 2018

Deed me denken aan de goeie ouwe tijd!

Vroeger hadden wij een trampoline in de achtertuin, waar ik (na heel veel oefenen en vallen) eindelijk een salto op kon. Bij mijn bezoek aan Jumsquare heb ik na een aantal pogingen weer gedurft om een salto te maken en ik vond dit een ontzettende prestatie van mezelf. Hierna heb ik andere trucjes geoefend op de reusachtige air-bag en heb ik 2 nieuwe dingen geleerd die ik voorheen nooit heb gedurft. Ik heb een ontzettend leuke en sportieve tijd gehad bij jullie en kom zeker binnenkort weer terug!
04 mei 2018

Top locatie voor de recreatieve springer. Zou leuk zijn als er ook meer voor de profecionelere springer een gelegenheid is.

Ik vind het een goed concept en erg leuk voor de kinderen.
04 mei 2018

Een sportevenement voor jongens,meisjes,mannen en vrouwen.

Het is een mooi sportevenement waarbij je je kunststukje kunt vertonen. Prijs is te doen, ligging is ook te is ook goed en je kunt er van alles eten en drinken
04 mei 2018

Wauw, wat een super leuke activiteit

De binnenkomst is prettig; vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Eenmaal binnen is de ruimte prachtig en heeft overzicht. De kinderen kunnen gebruik maken van echte proffesionals die uitleg geven en helpen als je dat wil. Daardoor kan mijn zoon nu eindelijk een perfecte salto maken. De horeca heeft alles in huis wat je maar wenst. Een aanrader voor zowel ouders en kinderen!
04 mei 2018

Wow wat een super mooie Jump hal

Onze meiden hebben heerlijk gesprongen. Ze zijn het hele uur niet van de trampolines afgeweest. Ook voor de ouders een fijne plek om te zitten met een kop thee en iets lekkers erbij, wij komen zeker nog eens terug
04 mei 2018

Super tof trampoline park met veel variatie

Het is echt super leuk om lekker te springen, over blokken heen te springen, te trefballen, over een touwtje lopen en elkaar van een balk te slaan. Ik zou het zeker aanraden, binnenkort ben ik jarig en ga ik er ook zeker heen met mijn kinderfeestje.
04 mei 2018

Een super ervaring, wanneer gaan we weer

Uitstekende site om tijd en toegang te regelen. Faciliteiten boven verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar
04 mei 2018

De kinderen een geweldig leuke tijd!

03 mei 2018

Super locatie in Nijmegen. Heb alle kids uit de buurt gek gemaakt om mee te gaan

Goed dat de nieuwe regel voor de big airbag er is gekomen voor de veiligheid! Mijn kinderen vinden het geweldig om te komen springen. Schoon en ook leuk voor de ouders.
03 mei 2018

Volgens de kinderen: Supergaaf!

Mooie opstelling van trampolines en terras. Je kunt leuk kijken naar je kinderen als ze springen. Goede catering en gezellige uitstraling. We komen zeker terug.
03 mei 2018

De meiden vonden t super cool

03 mei 2018

GEWELDIG!

Ik vond het super leuk. Hier kom ik zeker vaak naartoe. Top!
03 mei 2018

De kids gaan graag voor n uurtje springen....hoe sportief...of ik ze dan wel even wil brengen!

Nooit “overvol” en vind ook de sokken wel hygiënisch.
03 mei 2018

Gevarieerd

02 mei 2018

Super mooi, en heel gaaf om daar te zijn

Het is echt heel leuk daar en het is ook lekker groot en ze hebben veel verschillende dingen echt super tof
02 mei 2018

een echte aanrader

Goede service en een vriendelijk bediening, fijne begeleiding tijdens het springen helemaal top.
02 mei 2018

Top!!

02 mei 2018

bijnagoed

Na 2x in Nieuwegein geweest te zijn, nu in Nijmegen geweest. Onze voorkeur is toch Nieuwegein. De trampolines vinden we tov Nieuwegein tegenvallen in Nijmegen. Verder ziet het er keurig netjes en schoon uit.
02 mei 2018

Mijn kids hebben geweldig genoten

Mijn kids van 16 en 11 hebben het super na hun zin gehad , ik als moeder hrb ook genoten om te zien hoe hun het ba hun zin hadden, je kan goed n gezellig zitten en alles goed overzien en het is een goed beleid wat tijden en bandjes wij komen zeker terug
02 mei 2018

Top accomodatie met meer dan genoeg ruimte en uitdaging voor de meiden!

Mijn kinderen willen na een uur springen bij jullie nog lang niet stoppen, want wat veel mooie trampolines en andere uitdagingen hebben jullie zeg!!
02 mei 2018

Superrrr leuk

Genieten van super fijne teampolines heerlijk springen en salto's maken
02 mei 2018

Hele leuke tijd gehad!

Gisteravond zijn we met een groepje van 5 wezen springen. We komen zeker graag nog een keer terug! Veel verschillende dingen om te doen, verschillende trampolines en daarnaast natuurlijk een geweldige workout! Ook elkaar van de evenwichtsbalk af meppen was erg leuk!
02 mei 2018

Kei leuk en warm voor de kids

De airco mocht iets harder staan, ze hadden het echt warm in die 2 uur springen. Maar wel plaats genoeg. Er mogen gelukkig maar een bepaald aantal mensen springen en da's precies goed.
02 mei 2018

Supercool!

Het is een mooi park waar je na 1 uurtje springen bekaf bent! Kom graag terug!!
02 mei 2018

Prima uitje

Zeer mooi en ruim opgezette trampolines. Leuke aankleding. 1 minpuntje. Ik stond aan de zijkant, op mijn sokken, zeker niet op de mat, een foto te maken en toen werd ik direct weggestuurd. Beetje jammer. Het was duidelijk dat ik niet de intentie had om te springen (rok met panty en een tas aan de schouder). De kinderen hebben zich vermaakt. Helaas geen mooie foto die ik had kunnen delen op FB.
02 mei 2018

Uitstekend georganiseerde speelplaats/vrije tijds besteding

Er wordt duidelijk gewezen op de instructies en regels, bij binnenkort worden de bezoekers al heel warm welkom geheten. Het systeem wat betreft tijd en bandjes werkt heel fijn. Daarnaast is het personeel aan de bar ook heel vriendelijk en behulpzaam. Al met al een hele fijne ervaring en zeker aan te raden bij anderen. Ga zo door !
02 mei 2018

Fantastisch!

02 mei 2018

Heerlijke manier om te bewegen

Heerlijk om te bewegen en tegelijk plezier te maken!
02 mei 2018

Super! We staan te springen om weer te komen!

Mooi, schoon, ruim, professioneel.
01 mei 2018

Leuke, ruim opgezette hal vol afwisselende trampolines

Ruim opgezet, soms wat druk. Prima uitje voor jongens vanaf een jaar of 10!
01 mei 2018

Het kinderfeestje was zeer geslaagd en alle kinderen hadden zich volledig uit kunnen leven. :)

Goede medewerkers Goed georganiseerd Alles is helder en duidelijk Voor de begeleiders is het ook plezierig vertoeven Je kan hier absoluut je energie kwijt. Heerlijk!
01 mei 2018

Top ervaring!

Aardig personeel. Naast de standaard trampolines ook veel andere leuke toestellen. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Voor herhaling vatbaar!
30 april 2018

Geweldig

30 april 2018

Vriendelijk, behulpzaam en fun dat beschrijft het personeel van Jumpsquare!

Top! Komen er graag, helaas wel wat prijzig om vaak te doen. Prijs kwaliteit verhouding is echter wel goed!
30 april 2018

Geweldig uitje met heel veel springplezier

Veel tranpolines, je kunt coole stunts doen en het is bij jumpwquare heel erg schoon. Ik wil veel vaker gaan!
30 april 2018

Superleuk!

30 april 2018

Super leuk. Uurtje jumpen.

30 april 2018

ik vond het super leuk

ik vond het leuk omdat ik de achteruit salto heb geleerd van iemand van jullie en wij hadden maar een uurtje en dat was eigenlijk veel te kort omdat er zoveel dingen te doen waren. en ik wil graag nog een keer terug komen.
30 april 2018

Het leukste uur dat wij in tijden hebben meegemaakt

Het was echt heel erg leuk. We zijn naar Jumpsquare geweest als huisuitje. Er waren voornamelijk kinderen, maar voor studenten is het ook zeker een aanrader om even het kind in je los te laten! Wij zouden het aan iedereen aanbevelen!
30 april 2018

Superleuk uitje voor het hele voetbalteam van ons zoontje!

Keurige ontvangst en uitleg, goed oplettend personeel van alle markten thuis (van springtechnieken tot pleisters plakken en friet serveren) . Top!
29 april 2018

Gewoon erg leuk

Goed personeel op de vloer die mee helpen om de kinderen nieuwe trucjes te leren. Klantvriendelijk.
29 april 2018

Het is er gewoon heel erg leuk!!

Heel veel trampolines, big airbag is geweldig, Dodge ball en van alles.
29 april 2018

Lekker sportief feestje

Leuk voor groep meiden uurtje sportief bezig zijn.
29 april 2018

Erg leuk voor de kinderen.

Goede begeleiding. Men geeft tips en laat nieuwe sprongen zien aan de kids.
29 april 2018

Uitdagend/intesieve dag gehad, zeer leuk!

Met een groep waarbij de gemiddelde leeftijd 21 was een erg leuke middag gehad! Willen zeker terug komen!
29 april 2018

Mooi! Groot, schoon. Fijn horecagedeelte. Goede verdeling jong, oud

Wij zijn al bijna overal wezen "springen" maar we vinden het bij Jumpsquare het fijnst. Dit omdat het nieuw, groot en schoon is. Wij vinden de leeftijd verdeling supergoed. Het horecagedeelte is ook perfect geregeld met een ruim aanbod.
29 april 2018

Echt leuk vermaak uurtje!!

Mijn kinderen hebben weer genoten van een uurtje springen. De begeleiding bij de mini jump is echt heel leuk!!! Ze doen goed hun best om de kinderen te helpen. Ook mijn dochter van 3 nemen ze mee op sleeptouw. Genoeg keuze qua spring arena's. Een klein puntje een uurtje is net wat te kort voor een gezellige middag vermaak. Bied bijvoorbeeld een tweede uur met (goede) korting aan, dan zou ik die er bij nemen zodat je een leuke middag gevuld hebt (ook wat betreft een kinderfeestje) en de kinderen tussendoor ook even lekker kunnen zitten en wat drinken. Want dat gebeurd nu niet omdat ze echt een vol uur willen springen want daarna is het over. Voor de rest hoop ik dat jullie in Nijmegen blijven. Leuke afwisseling voor eens wat anders.
28 april 2018

Fantastische middag gehad!

Onze kinderen hebben het super gehad! Er is zoveel te doen. Extra complimenten voor de jumpmaster, hij ging aan de slag met tips voor onze kinderen en ging zelfs een battle met de aan. Helemaal top!
27 april 2018

Super! Echt een aanrader en zeker voor een kinderfeestje!

Er liep genoeg personeel en ook begeleiding tijdens het springen. Echt leuk!
27 april 2018

Gezellig en sportief uitje!

Gezellig de dag afgesloten met een uurtje springen. Het uurtje is wel erg intensief maar je hebt ook de gelegenheid om rustig op adem te komen. Leuk, sportief en gezellig, een echte aanrader!
27 april 2018

Groot of klein, hier jumpen is super fijn.

Mijn kleinkinderen zijn van 3, 5, 11 en 14 jaar. Met vriendje of vriendinnetje zijn ze er even heerlijk uit. Even weg van hun mobieltje maar een uur flink sporten.
27 april 2018